Koro çalışmalarımız her sezon, Ekim ayı başından Mayıs ayı sonuna kadar devam etmektedir. Standart çalışmalarımız, Çarşamba akşamları saat 19:30 - 21:00 saatleri arasında değerli Şefimiz Sn. Cengizhan Sönmez yönetiminde gerçekleştirilmektedir.




 

Koro Çalışmaları

Çocuk ve yetişkinler için uzman hocalardan enstrüman, şan ve solfej eğitim programlarımız devam etmektedir. Detaylı bilgi için "Enstrüman Dersleri" sayfamızı inceleyiniz.

 

Enstrüman Dersleri

Her yıl bir ya da iki konser etkinliği planlanmaktadır. Konser repertuarları iki bölümden oluşmakta, ilk bölümde ağır, ikinci bölümde nispeten daha hafif eserlere yer verilmektedir. Konserlerde genellikle konuk sanatçıya yer verilmeyerek üyeler ön plana çıkarılmakta, sınırlı sayıda solo performansa yer verilmektedir. 

Konserler

 
Etkinlikler Komitemiz tarafından, dernek üyeleri eş ve yakınlarıyla birlikte yıl içinde çeşitli dostluk ve kültür etkinlikleri düzenlenmektedir. Piknik, tanışma yemekleri, diğer sivil topluk kuruluşlarıyla ortak projeler, yurt içi ve yurtdışı konser turneleriyle kültür alışverişi ve daha fazlası...

Kültürel Etkinlikler

 

Konser Arşivimiz